Политика за защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Политика за защита на личните данни

Когато закупите нещо от нашия онлайн магазин, като част от процеса на покупко-продажба, ние събираме личната информация, която ни предоставяте, като Вашето име, адрес и имейл.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Когато разглеждате нашия магазин, ние също така автоматично получаваме IP адреса на Вашия компютър, което ни предоставя информация за вашия браузър и операционна система. Когато се абонирате за нашия бюлетин като ни предоставите имейл адреса си, ние го използваме, за да Ви изпращаме имейли за нашия магазин, нови продукти и текущи промоции.

С предоставянето на лични данни на сайта, Вие се съгласявате с това https://butikbalkani.com да събере и да използва информацията само за дадената конкретна цел.

Ако искаме да използваме Вашата лична информация за маркетингови или други, различни от гореспоменатите цели, ние ще поискаме Вашето изрично съгласие.

Ние не продаваме, заемаме или предоставяме на трети страни списъците с данни на нашите потребители и клиенти, освен когато това не е в разрез със закона; свързано със защита живота и здравето на физическото лице, за което се отнасят; в изпълнение на задача в защита на обществен интерес.

Възможно да предоставим връзки (линкове) към сайтове на трети лица. Възможно е тяхното съдържание да изглежда като част от нашия сайт, но то всъщност се предоставя от трети лица, ние нямаме контрол върху него и не носим отговорност за информацията, която предоставяте на тези сайтове. Препоръчва ме Ви да се запознаете с политиката за конфиденциалност на тези сайтове преди да предоставите информация.

Запазваме си правото да променяме Политиката за лични данни по всяко време. Всички промени влизат в сила незабавно след тяхното публикуване на сайта. Ако направим съществени промени в тази политика, ние ще Ви уведомим тук, че сайтът е бил актуализиран, така че да сте наясно каква информация събираме, как я използваме и при какви обстоятелства, ако има такива, я разкриваме.

X