Връщане и рекламация

Връщане и рекламация

Връщане и рекламация

Можете да ни върнете всеки един продукт, поръчан от www.butikbalkani.com съгласно чл.50 от ЗЗП в 14 дневен срок от получаване на поръчката като попълните стандартния формуляр, който е в пратката ви. За да върнете продукт е необходимо:

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
    • да ни звъннете на +359 898 454 222 и да заявите желанието си да върнете продукта
    • да ни изпратите обратно продукта до офис на Econt или Speedy (който ще уточним допълнително) неупотребяван, заедно с всички получени документи. Връщането на сумата за продуктите става чрез пощенски паричен превод до 14 календарни дни, считано от датата, на която го получим обратно.
    • задължително е да ни върнете и разписката за извършеното плащане чрез пощенски паричен превод, за което имате издаден документ от куриер.
    • Всички разходи, които клиента е направил за получаването, връщането на закупената стока и сумата по стойността на продуктите са за сметка на www.butikbalkani.com, ако са спазени всички условия.
    • Клиентът е длъжен да съхранява получената от него стока във вида, в който е получена. Да не бъде нарушена целостта и на етикета, кутията или начина на опаковане. Ако не са изпълнени тези условия www.butikbalkani.com си запазва правото да откаже приемането на върнатата стока и съответно да не възстанови платената сума от клиента.

 

X